Posted by Poslastice.com on rujna 21, 2019 | No comments
BISKVIT:
6 jaja,
6 žlica šećera,
žlica ulja,
žlica mlijeka,
prašak za pecivo,
6 žlica brašna,
3 žlice kakaa,
Okrugli kalup promjera 26 cm sam koristila.
Za KREMU
sam skuhala 2 pudinga od vanilije na litri mlijeka s 25 dag šećera i 20 dag kokosa, u vruće sam dodala 2 vrećice želatine (mogla je i jedna vrećica), a kad se krema ohladila, dodala sam joj 3 dl slatkog vrhnja izmiksanog u šlag.
Biskvit sam prerezala na 3 dijela i natopila ga s 3,5 dl čoko mlijeka.
GLAZURA:
na laganoj vatri otopiti 20 dag čokolade i 5 dag margarina s 2 dl slatkog vrhnja.
Kad se malo ohladi prelit po torti.
0 komentari:
Objavi komentar