nedjelja, 18. kolovoza 2019.

JOŠ JEDNA SJAJNA VERZIJA KARAĐORĐEVE ŠNICLE, PROBAJTE ❤

Posted by Poslastice.com on kolovoza 18, 2019 | No comments
SASTOJCI:
junece snicle ( 6 do 7 komada) ,
narendanog kackavalja ,
vegete,
soli,


iseckane junetine
i za pohovanje jaja,
brasno i prezle

PRIPREMA:
Snicle dobro istanjiti ,posuti vegetom i soli ,ostaviti malo da odstoje kako bi se dobro usolile.
U medjuvremenu tanko iseci meso ili sunkaricu i narendati kackavalja, kackavalj ne morate rendati mozete staviti tanke kocke.


Snicle razvuci, u red poredjati kackavalj i junetinu, urolati kao sarmu , coskove uvuci kako sadrzaj ne bi ispadao pri przenju.
Zatim, tako urolanu sniclu uvaljati najpre u tanjir sa brasnom, zatim u umuceno jaje, pa u prezle(hlebne mrvice) i Karadjordjeva snicla je spremna za przenje.
U serpi ugrejati malo vise ulja, i kada je vrelo, u njega spustiti pripremljene snicle.
Prziti ih ravnomerno malo duze vremena, uz okretanje snicle s vremena na vreme, dok podjednako ne porumeni …

0 komentari:

Objavi komentar