nedjelja, 12. svibnja 2019.

RUČAK GOTOV ZA 20 MINUTA: Šnicle u umaku od slatkog vrhnja i senfa

Posted by Poslastice.com on svibnja 12, 2019 | No comments
Sastojci:
– 4-6 većih svinj.odrezaka ili nekog drugog mesa
– 4 v.ž juhe ili vode


– 4 v.ž slatkoga vrhnja za kuhanje
– 2 kisela krastavca
– 2 v.ž senfa
– malo soli,papra i vegete


– 2 v.ž ulja
– sjeckani peršin

Priprema:
Svinjske odreske malo potući s batom,začiniti s soli,paprom i vegetom pa ih popržiti na 2 žlice ulja.Izvaditi ih i pokrivene držati na toplom
Masnoću od prženja mesa tada zalti s juhom ili vodom.
Dodati vrhnje pa promiješati.Kisele krastavce narezati na sitne kockice pa ih umiješati u vrhnje,promiješati.
Tada dodati senf,sjeckani peršin pa prokuhati,začiniti po želji.
U umak vrati izpečene šnicle,promiješati i odmah poslužiti.
Poslužiti uz prilog po želji;neko izdinstano povrće,tjesteninu,pire,rižu i salatu.
Izvor: coolinarika.com

0 komentari:

Objavi komentar