ponedjeljak, 22. travnja 2019.

AKO NISTE SPREMALI KROMPIR NA OVAJ NAČIN VRIJEME JE DA PROBATE

Posted by Poslastice.com on travnja 22, 2019 | No comments
SASTOJCI:
1 kg krumpira
5-6 jaja


1-2 para domaćih kobasica ili sudžuka šta ko voli
2 žlice ulje za prženje
5 dl kiselog vrhnja


vegeta, sol i papar

PRIPREMA:
Skuhati krumpir u vodi ( ja kuham bez soli ), oguliti i narezati na ploške.
Skuhati jaja, oljuštiti ih i narezati na kolute.
Skuhati jaja, oljuštiti ih i narezati na kolute. U nauljenu posudu za pečenje poslagati pola narezanog krumpira i posoliti ga.
Na krumpir poslagati narezana jaja……
….a zatim kobasice.
Na kraju sve pokriti preostalim krumpirom, posipati Vegetom, popapriti i posoliti…..
……pa preliti kiselim vrhnjem.
Zapeći u pećnici na temperaturi 0d 180° C 20 do 30 minuta dok sve lijepo ne zarumeni.
Izvor: receptizasavrsenajela.blogspot.ba

0 komentari:

Objavi komentar